Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα - Νέα - Σελίδα 42 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα - Νέα - Σελίδα 42 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook. Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος: Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Καταπληκτικός ήταν ο πασ γιάννινα, που κέρδισε τον ατρόμητο ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον πασ γιάννινα, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!!

Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από.

31η Αγ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 - YouTube
31η Αγ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1 - YouTube from i.ytimg.com
Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Πάλεψε σκληρά αλλά τα κατάφερε ο πασ γιάννενα.

Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος:

Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Ο πασ γιάννινα έγινε η πρώτη ομάδα μέσα από αγώνα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, εκεί που βρίσκονται ήδη παναθηναϊκός και λαμία που πέρασαν μπάι μέσω της. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το. Η ισοφάριση του πασ (video). Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος:

Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Καταπληκτικός ήταν ο πασ γιάννινα, που κέρδισε τον ατρόμητο ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον πασ γιάννινα, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook.

Κ20: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-0 - Football Academies
Κ20: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-0 - Football Academies from www.football-academies.gr
Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος: Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από. Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες.

Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος:

Ο πασ συνέχισε να παίζει με τα πόδια των παικτών του κολλημένα στο γκάζι, την ώρα που ο ατρόμητος έδειχνε και η πρώτη καλή στιγμή του β΄ημιχρόνου ανήκε στον πασ γιάννινα. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Πάλεψε σκληρά αλλά τα κατάφερε ο πασ γιάννενα. Καταπληκτικός ήταν ο πασ γιάννινα, που κέρδισε τον ατρόμητο ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον πασ γιάννινα, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος: Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης.

Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος: Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Καταπληκτικός ήταν ο πασ γιάννινα, που κέρδισε τον ατρόμητο ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον πασ γιάννινα, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες.

Ηρακλής: Μέσα ο Ναμπούγιου, έξω ο Καχριμάν
Ηρακλής: Μέσα ο Ναμπούγιου, έξω ο Καχριμάν from fws.gr
Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος: Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Πάλεψε σκληρά αλλά τα κατάφερε ο πασ γιάννενα. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς. Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς.

Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το. Καταπληκτικός ήταν ο πασ γιάννινα, που κέρδισε τον ατρόμητο ονειρικό ήταν το ξεκίνημα για τον πασ γιάννινα, ο οποίος αιφνιδίασε πλήρως τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Ο πασ γιάννινα έγινε η πρώτη ομάδα μέσα από αγώνα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου ελλάδας, εκεί που βρίσκονται ήδη παναθηναϊκός και λαμία που πέρασαν μπάι μέσω της. Η ισοφάριση του πασ (video). Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Ο πασ γιάννενα πάλεψε αρκετά και κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα από τον ατρόμητο ο οποίος δεν ήταν στα καλά του με το σκορ κύπελλο ελλάδος:

Post a Comment for "Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα - Νέα - Σελίδα 42 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966"